luni, 26 iulie 2010

Un zalauan, noua imagine a postului TV Paprika

Un zalauan, noua imagine a postului TV Paprika
un articol de A.V. (15 Iulie 2010) aparut in ziarul Magazin Salajean:

adrian szucs
Zalauanul Adrian Szucs, bucatarul care prezinta saptamanal, in paginile ziarului nostru, retete culinare, este, in urma unei competitii stranse organizate de catre canalul TV Paprika, noua imagine a acestui post. Bucatarul in varsta de 32 de ani ne-a declarat ca mai intai a participat la un casting, pentru care a trebuit sa realizeze un clip de prezentare, insotit de poze, sa expuna cateva aspecte legate de viata sa si cum a devenit pasionat de bucatarie. Ulterior, cei zece finalisti s-au "duelat" la Bucuresti, in fata juriului postului de televiziune, in cadrul unei emisiuni filmate in studio. Reteta de rulada din piept de pui cu banane si sos de portocale pe pat de mar cu crusta de mac, sarmul zalauanului, dar si accentul ardelenesc i-au fascinat atat pe membrii juriului de la Bucuresti, cat si pe cei ai comisiei din Ungaria, care au facut departajarile intre cei zece competitori.

Astfel, zalauanul a fost declarat imaginea TV Paprika si i s-a propus realizarea a doua proiecte de emisiune. "Unul dintre acestea presupune sa pregatesc deserturi. Cel de-al doilea este un proiect mai amplu, ale carui detalii nu le pot dezvalui deocamdata", ne-a declarat Adrian Szucs, adaugand ca telespectatorii interesati sa-l vada "in actiune" pe platoul de filmare il pot urmari pe TV Paprika, joi, 12 august, de la ora 18, cand va fi transmisa inregistrarea finalei.

Bucatarul din Zalau intentioneaza sa publice o carte cu retete culinare originale, pentru care are, insa, nevoie de sprijin financiar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu