luni, 26 iulie 2010

“Casting”, o nouă producţie românească, debutează la TV Paprika

Stirea aparuta pe site-ul TV Paprika in care este prezentat castigatorul castingului, Adrian Szucs:

szucs

Zece pasionaţi ai artei gastronomice, demonstraţii culinare din cele mai spectaculoase şi originale, condimentate cu spirit de competiţie cât cuprinde, dar şi o porţie generoasă de divertisment …toate laolaltă pentru titlul de bucătar TV Paprika!

Începând cu data de 12 august, ora 18:15, TV Paprika, singurul post de televiziune dedicat gastronomiei din România, prezintă premiera celei mai noi producţii locale româneşti, intitulată Casting.

Inspirată din concursul desfăşurat în urmă cu mai bine de o lună de către postul tv, noua serie de 10 episoade ne face cunoştinţă pe rând cu fiecare dintre cei 10 finalişti ai competiţiei “TV Paprika îşi caută bucătar”, având ca punct de pornire chiar materialele filmate în timpul acesteia.

Pasionaţi din copilărie de arta culinară sau chiar bucătari profesionişti se întrec în cele mai impresionante şi sofisticate reţete preferate – de la file de cod negru cu piure de valeriană, legume sote şi cappuccino de busuioc până la caracatiţă cu lămâie şi “zupă aită”, pentru a încânta papilele gustative ale telespectatorilor. Pentru că juriul TV Paprika a fost deja convins!

Adrian Szucs are 32 de ani şi este marele câştigător al titlului de bucătar TV Paprika. Ca profesie bucătar, acesta a avut ocazia să îşi exerseze talentul şi să îşi îmbunătăţească tehnicile alături de un maestru bucătar la Madrid, iar în planurile sale de viitor este inclusă şi lansarea unei cărţi de reţete culinare. Îi place să gătească cu chitara lângă el şi consideră că o mâncare este mai bună atunci când este însoţită de acorduri muzicale specifice ţării de origine.
Pentru că reprezentanţii TV Paprika au avut o decizie grea de luat, fiind plăcut impresionaţi şi de restul candidaţilor, postul tv a decis să mai aleagă încă doi bucătari, pe lângă marele câştigător. Astfel, din această toamnă Adrian Szucs din Zalău, Cristian Păpuşoiu din Piteşti şi Nicu Istrate din Bucureşti se vor regăsi în câte o producţie locală TV Paprika. Mai multe detalii despre acestea vor fi disponibile în curând. Până atunci însă, telespectatorii le pot admira debutul la TV Paprika în noul serial Casting, din 12 august de la ora 18:15.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu